Lieve gasten,

Vanwege de nieuwe maatregelen en daarmee verkorte openingstijd tot 17.00 uur hebben wij besloten om onze Bistro tijdelijk te sluiten tot 15 januari.                  

Na 15 januari zijn wij er weer om jullie een lekkere en gezellige middag/avond te bezorgen in onze Bistro met nieuwe specials op de kaart.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig 2022.

Wij zien jullie graag weer in Bistro B.

Paul en Ellen

Heerlijk om weer open te zijn tot 22.00 uur. We serveren borrel, cocktails, tapas en diner op ons, deels verwarmde, terras en weer binnen. Reserveren is handig, bellen of langslopen kan natuurlijk ook. Tot snel.                   

                                               Paul en Ellen 

Lieve gasten, woensdag 28 april mogen wij ons prachtige terras openen van 12.00 tot 18.00 uur. Wij kunnen niet wachten om u te verwelkomen.

Geniet van hapjes en drankjes van onze nieuwe kaart. Reserveer op onze website, telefonisch of kom spontaan langs. Wij hebben er zin in.

Om 18.00 uur nog niet klaar? Neem dan gerust onze gerechten mee in een take-out box. Wij hebben er zin in en zijn er klaar voor!

                                              Paul en Ellen

Wegens de corona maatregelen zijn wij de komende periode gesloten. Op dit moment doen wij niet aan bezorg- of afhaalmaaltijden. We gebruiken deze periode om te experimenteren met mooie nieuwe gerechten en het doorvoeren van enkele verbeteringen in onze Bistro. Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen in Bistro B. Via www.bistrob.nl en onze facebook pagina houden wij u op de hoogte.

                                              Paul en Ellen