De Bistro

Bistro B heeft, onder normale omstandigheden*, 45 zitplaatsen binnen in een combinatie van lage tafels en barplekken waaraan je kunt eten. Met koud pils op de tap, diverse cocktails en goede wijnen kan de borrel volgens ons niet vroeg genoeg beginnen. Bij de borrel kunt u kiezen uit diverse borrelhapjes.
Buiten heeft de bistro overdekte terrasplekken beschikbaar. Binnen en het terras is geopend tot 22:00 uur.
De keuken is geopend tot 22:00 uur.

RIVM Richtlijnen

*) Voor ieders bescherming hanteren wij een duidelijk COVID-19 beleid, gebaseerd op de richtlijnen van het RIVM en Koninklijk Horeca Nederland.

Bij de entree wordt u opgevangen door onze gastvrouw- of heer. Het is verplicht uw handen bij de entree te desinfecteren waarbij u gebruik kunt maken van de door ons beschikbaar gestelde middelen.

Bij entree worden u een aantal relevante vragen gesteld op basis waarvan we u plek in het restaurant kunnen geven. Denk bij deze vragen aan:
- Heeft u gezondheidsklachten (hoesten, een neusverkoudheid of benauwdheid) of heeft u de afgelopen 24 uur klachten gehad?
- Heeft u verhoging of koorts (=37,5 graden lichaamstemperatuur of hoger)?
- Wat is de samenstelling van de groep (huishouden, gezin of vrienden)?

Bij gezondheidsklachten of verhoging kunnen we u helaas niet toelaten in verband met de veiligheid van onze gasten en onze staf. Het advies is dan ook bij: gezondheidsklachten, blijf thuis!

Wij ventileren zoveel mogelijk om frisse en verse lucht door het restaurant te laten waaien. Samen kunnen we er voor zorgen dat we weer vaker uit eten kunnen gaan!

Dank voor uw medewerking, begrip en flexibiliteit